Auto Bild nagrada za Citroen DS4

Bez autora
May 26 2011

Citroen DS4 dobio je „Auto Bild 2011” nagradu za najbolji dizajn u svojoj kategoriji. Nagrada je dodeljena od strane čitalaca nemačkog auto-magazina Auto Bild i njihovih partnerskih izdanja u Evropi. Citroen DS4 zauzeo je i treće mesto u kategoriji „Najlepši među lepima”, odmah iza Mercedes Benz SLK i BMW serije 6. Svake godine, Auto Bild organizuje dodelu nagrada za dizajn, zajedno sa 26 evropskih partnera. Čitaoci biraju svoje omiljene modele u pet kategorija: gradski i kompakt automobili, dvosedi (kupei) i kabrioleti, drumska vozila, 4WDs i MVP (segment višenamenskih vozila) i koncept automobili. Među svih 116 kandidata, Citroen DS4 je osvojio prvu nagradu u kategoriji gradskih i kompakt vozila, a Citroen C4 našao se na drugom mestu. Inženjeri u Citroenu još jednom su impresivno predstavili inovaciju i kreativnost.

Auto Bild nagrada za Citroen DS4Citroen DS4 dobio je „Auto Bild 2011” nagradu za najbolji dizajn u svojoj kategoriji.

Nagrada je dodeljena od strane čitalaca nemačkog auto-magazina Auto Bild i njihovih partnerskih izdanja u Evropi.

Citroen DS4 zauzeo je i treće mesto u kategoriji „Najlepši među lepima”, odmah iza Mercedes Benz SLK i BMW serije 6.

Svake godine, Auto Bild organizuje dodelu nagrada za dizajn, zajedno sa 26 evropskih partnera. Čitaoci biraju svoje omiljene modele u pet kategorija: gradski i kompakt automobili, dvosedi (kupei) i kabrioleti, drumska vozila, 4WDs i MVP (segment višenamenskih vozila) i koncept automobili.

„Među svih 116 kandidata, Citroen DS4 je osvojio prvu nagradu u kategoriji gradskih i kompakt vozila, a Citroen C4 našao se na drugom mestu. Inženjeri u Citroenu još jednom su impresivno predstavili inovaciju i kreativnost”, kažu iz francuske auto-kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik